Van Croonenburg Tenten

Bij het organiseren van een feest, festival, bruiloft, beurs, partij, evenement of speciale gebeurtenis kan het vinden van een juiste locatie of accommodatie een groot probleem opleveren en kunnen tegenvallende weersomstandigheden van grote invloed zijn op een openlucht evenement.

Het huren van een tijdelijke en flexibele oplossing in de vorm van een tent maakt een eind aan al deze problemen. Bij ons kunt u terecht voor het huren van Pagodetenten, Spantenten, Podiums en Bankensets .
De tenten kunnen naar wens worden voorzien van een vloer.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u informatie over onze producten en activiteiten. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Van Croonenburg Tenten staat voor: kwalitatief maatwerk!

Populaire tenten

NIEUW! Flextenten of Stretchtenten

Een flextent is super functioneel maar ook een stijlvolle blikvanger. De stretchtent ook wel flextent genoemd, is een stijlvolle eyecatcher voor festivals, business events, bruiloften, culinaire events, beurzen, restaurants, etc.

Pagodetenten 5×10 meter

De Pagodetent dankt zijn naam aan de unieke dak constructie, herkenbaar aan een glooiende punt. Een Pagodetent heeft een zeer chique uitstraling en heeft een vrije overspaning. Deze tent is ruim

Spantent Mondiaal 15 meter

Mondiaal 15meter Door zijn unieke dakconstructie is de Mondiaal een echte publiektrekker en wordt veelal gebruikt voor grote en kleine evenementen. De Mondiaal heeft een masthoogte van 8.5 meter en is voorzien van een

Voor elk type evenement een geschikte tent