Een flextent is super functioneel maar ook een stijlvolle blikvanger.
De stretchtent ook wel flextent genoemd, is een stijlvolle eyecatcher voor festivals, business events, bruiloften, culinaire events, beurzen, restaurants, etc.
Stretchtenten onderscheiden zich van gangbare tenten door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht.
Door de flexibele stof en de veelzijdige constructie zijn stretchtenten op verschillende manieren in te zetten en aan te passen naar de locatie waardoor deze op vrijwel iedere locatie inzetbaar zijn .
Stretchtenten worden met behulp van houten palen en touwen opgespannen, waardoor deze praktisch overal op te bouwen is. Zo kan deze flexibele feesttent als complete vrijstaande tent opgezet worden, maar bijvoorbeeld ook tegen een pui. De flextent is ook ideaal  om te gebruiken als sierlijke overkapping .

Wij plaatsen de Stretchtenten vakkundig & snel in heel Nederland

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...